Fannin uniseikkailut - Lempeitä nukutussatuja lapsille

26,90 € OVH: 29,90 €
Varastossa
SKU
9789523704190

Rauhoittava nukutuskirja vie lapsen hyvän mielen uniseikkailulle Vinhavaaraan Fannin ja tämän ystävien kanssa. Tarinan myötä Lapsi voi turvallisesti pohtia kuluneen päivän tapahtumia ja rauhoittaa itsensä unten maille.

Koska unessa kaikki on mahdollista, on seikkailu täynnä taianomaisia yllätyksiä!  

Kirjan neljän eri nukahtamistarinan avulla lapsi kokee nukkumaanmenohetken turvallisena niiden samalla rauhoittaessa kehon ja mielen päivän touhuista. Kirja opettaa lapselle jo varhaisessa vaiheessa hyvin tärkeitä hyvinvointitaitoja, kuten rauhoitettua nukahtamista, kehon rentouttamista, tunteiden käsittelyä ja asioiden myönteisnäkemistä. Nukkumaanmenon yhteydessä harjoitellut hyvinvointitaidot siirtyvät säännöllisesi harjoiteltuna myös helpommin osaksi muita arjen tilanteita.  
  
Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja. He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni-tunnetaitosarjan, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa. Tekijät on palkittu tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Julia Pöyhönen & Heidi Livingston
Formaatti Sid. 56 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kumma-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Huoleton kirja
  Huoleton kirja
  14,90 € OVH: 18,00 €
 2. Äiti ja vauvanukke Keniasta
  Äiti ja vauvanukke Keniasta
  Tarjoushinta 16,90 € Norm. hinta 29,00 €
 3. Elämän lanka - Mustarastaan lauluja
  Elämän lanka - Mustarastaan lauluja
  25,20 € OVH: 28,00 €
Copyright 2019