Seurakuntien tuotteet

 

Albasta öylättiin

Sacrum tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita tekstiilejä ja kirkkotarvikkeita albasta öylättiin.

Kirkkotekstiilit ja kirkon työntekijöiden asut valmistuvat omassa ompelimossamme Ateljé Solemniksessa Tampereella taitavien paramenttiompelijoiden käsissä. Valikoimaan kuuluvat vaatteiden lisäksi messukasukat, stolat, albat, alttariliinat, antependiumit, kirjaliinat, kalkkiliinat, bursat, korporaalit, kuoropuvut – kaikki kirkolliset tekstiilit jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten tehtävää ja arvokkuutta kunnioittaen. Oma ompelimo mahdollistaa mittatilaustöiden suunnittelun ja valmistuksen ketterästi ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva virka-asu tai seurakuntasi kirkkotilaan sopiva kirkkotekstiili!

Kotimaiset ehtoollisleivät on valmistettu perinteisillä menetelmillä Helsingin Diakonissalaitoksella jo vuodesta 1926 alkaen. Monet muutkin tuotteet niin metallista, puusta kuin muovista valmistettuina ovat peräisin suomalaisista käsistä. Muun muassa virsinumerot, kolehtihaavit ja saattovaunut ovat suomalaista työtä!

Sacrum-tuotemerkillä teetämme ja tuomme maahan edullisia, suomalaiseen luterilaiseen makuun sopivia kirkkotarvikkeita, laadusta tinkimättä. Ehtoollisvälineitä löytyy niin helppohoitoisesta teräksestä valmistettuna kuin arvokkaasta hopeastakin. Meiltä löydät myös laajan valikoiman intinktiomaljoja ja matkaehtoolliskalustoja.

Rakennamme seurakuntien tarpeisiin suunniteltua valikoimaamme erityisesti seurakunnan eri työaloja silmällä pitäen. Löydät täältä omat tuoteryhmät niin rippikoulu- ja nuorisotyölle, varhaisnuorisotyölle, varhaiskasvatukselle ja diakoniatyölle.

Sacrum palvelee Sinua ja seurakuntaasi joustavasti ja asiantuntevasti. Vuosien kokemus, käsitys seurakuntamaailmasta ja valikoiman laajuus takaavat, että saat juuri sitä, mitä tarvitset.

 

 1. Kirkolliset tarvikkeet

 2. Kirkolliset tekstiilit

 3. Kirkolliset kalenterit

 4. Rippikoulu ja nuorisotyö

 5. Varhaisnuorisotyö

 6. Varhaiskasvatus

 7. Diakoniatyö

 8. Todistukset, osallistumismateriaalit ja tervehdyskortit

 9. Inspiraatio- ja tunnetaitokortit

 10. Päiväkirjat, lomakkeet

 11. Hoitotarvikkeet

 12. Kirkolliset kansiot

 13. Kirkolliset kalenterit 2024

 14. Kirkolliset kalenterit 2025

Copyright 2019