Kirjat

Sacrum tarjoaa parhaat kristilliset kirjat edulliseen hintaan

Rakennamme Sacrumin verkkokaupassa ja myymälässä hengellisten kirjojen valikoimaamme huolella ja harkiten niin, että jokainen löytäisi meiltä kaipaamansa uskonnollista kirjallisuutta niin arjen kristillisyyden tueksi kuin juhlahetkiin. Valikoimamme kattaa kaikkien kustantajien kristilliset kirjat.

Vuonna 2019 julkaisimme ensimmäisen oman kirjamme. Siipien havinaa -kirja on Kotimaa-lehdessä ilmestyneistä luontojutuista koottu lahjakirja. Haluamme jatkossakin kustantaa kirjoja, joista on hyötyä ja iloa.

Kristilliset lahja- ja onnittelukirjat ovat lahjoja parhaimmillaan. Kauniit kuvat ja merkitykselliset sanat ilahduttavat, ravitsevat ja lohduttavat, kun on sen aika. Hengelliset kirjat ja elämäntaitokirjat tarjoavat eväitä hengelliseen kasvuun ja hyvään elämään. Rukoukseen ei aina tarvita sanoja, mutta jos sanat ovat hukassa, saatat löytää ne täältä.

Kristinusko on kirjauskonto, jonka keskiössä on Raamattu. Kristillisen kirjakaupan hyllyiltä löydät tietenkin myös laajan valikoiman Raamattuja. Nahkakantisten Raamattujen, kotimaisten virsikirjojen ja koskettavien rukous- ja hartauskirjojen ohella löydät meiltä mukaansatempaavat kristilliset romaanit.

Oman joukkonsa muodostavat teologinen kirjallisuus ja seurakuntatyön ammattikirjallisuus. Yhdestä paikasta löydät kaikki kirkkokäsikirjat ja teokset, joiden olisi hyvä löytyä työhuoneen käsikirjastosta. Kartuta osaamistasi ja tutustu alan uutuuksiin ja klassikkoteoksiin.  

Meiltä löydät kattavimman valikoiman lasten Raamattuja ja kristillisiä lastenkirjoja. Tutustumalla kirjoihin yhdessä lapsen kanssa ja lukemalla kirjoja ääneen tarjoat läheisyyttä, kasvatat lapsen sanavarastoa ja tuet lapsen tunnetaitojen kehitystä. Nämä ovat mittaamattoman arvokkaita lahjoja.

Viivy hetki Sacrumin verkkokaupassa ja katsele ympärillesi rauhassa. Mikä puhuttelee sinua juuri tänään? Kaipaatko uskonnollisia kirjavinkkejä tai apua lahjakirjan valintaan? Ota meihin yhteyttä! Palvelemme niin myymälässä kuin verkkokaupassakin asiantuntevasti ja ystävällisesti.

 1. Uutuudet

 2. Teologia ja seurakunnan ammattikirjat

 3. Lasten- ja nuortenkirjat

 4. Raamattu ja raamatunselitys

 5. Virsikirjat ja nuottikirjat

 6. Hiljentyminen ja hengellinen kirjallisuus

 7. Lahja- ja runokirjat

 8. Surukirjat

 9. Selkokirjat

 10. Elämäntaito

 11. Yhteiskunta ja työelämä

 12. Yleinen kirjallisuus ja elämäkerrat

 13. Svenska böcker

 14. Oppikirjat

 15. Pokkarit

 16. Katolinen ja ortodoksinen kirjallisuus

 17. Yhteiskunta ja kulttuuri

 18. Äänikirjat

 19. e-kirjat

 20. Tarjouskirjat

 21. Vuoden kristillinen kirja 2023 finalistikirjat

Copyright 2019