Anna hengellisen musiikin ja kristillisten elokuvien koskettaa

Sacrumin verkkokaupan hengellisen musiikin ja kristillisten elokuvien valikoima on yhtä laaja kuin kristillisen musiikin ja elokuvan käsitteetkin. Kristillisen musiikin ja elokuvan alle mahtuu monenlaista tyylisuuntaa. Yhteisenä tekijänä on hengellinen sanoma. Meiltä löydät hengellisen musiikin klassikot, perinteiset virsilevyt, kuoromusiikin ja suomigospelin uutuudet.

Kristilliset elokuvat ja sarjat ovat täynnä kiinnostavia tarinoita ihmisistä ja uskosta. Elokuvat voivat rohkaista, inspiroida ja opettaa. Pääsiäisen ja joulun aikaan sijoittuvat raamattuelokuvat johdattavat askel askeleelta kohti suuria juhlapyhiä. Tuhansia vuosia vanhat kertomukset herättävät pohtimaan myös nykypäivän kysymyksiä.  

Tarjoamme parhaat kristilliset elokuvat ja hengellisen musiikin aina edulliseen hintaan. Jos haluat tehdä huippulöytöjä, tutustu tarjouksiimme, jonne on koottu erikseen erikoiseriä hengellistä musiikkia ja elokuvia.   

Kaikki uutuuslevyt löytyvät Kristillinen musiikki cd-levyt -osastolta.

Etsitkö musiikkia hiljentymiseen, instrumentaalimusiikkia mietiskelyyn tai lohdutuksen säveliä surutyöhön? Tutustu Virret, hiljentyminen -kategoriaan, jonne on kerätty klassista, rauhallista musiikkia ja hartaita säveliä.  

Kaipaatko erityisesti suomenkielistä ylistysmusiikkia? Katso, mitä tarjottavaa Ylistysmusiikki-osastoltamme löytyy.

Myös lapsille löytyy hengellisiä lastenlauluja ja elokuvia, jotka johdattavat kristinuskon suurten tapahtumien äärelle lapsentasoisesti.

Etkö ole varma, mitä etsit? Ota yhteyttä, niin etsimme yhdessä.

 1. Kristillinen musiikki cd-levyt

 2. Virret, hiljentyminen

 3. Ylistysmusiikki

 4. Lastenmusiikki

 5. Tarjousmusiikki

 6. Tarjouselokuvat

 7. Joulumusiikki

 8. Kristilliset elokuvat ja sarjat DVD

 9. Blu-rayt

 10. Kristilliset lasten elokuvat ja sarjat DVD

 11. Äänikirjat

 12. Kristilliset uutuuslevyt

Copyright 2019