Kynttilät

Sacrumista saat kotimaiset, käsityönä valmistetut Juhava-kynttilät, jota palavat kirkkaalla liekillä nokeamatta seiniä ja tavaroita. Puhtaimmasta 100% steariinista valmistetut kynttilät eivät tuota ilmaan hengitykselle haitallisia pienhiukkasia. Koska steariinin koneellinen käsittely onnistuu vain hyvin kapeiden kynttilöiden kohdalla, jokainen Juhava-kynttilä on valmistettu Pieksämäen tehtaallamme käsin valamalla.

Steariinista valmistettavat kirkkokynttilät ovat palo-ominaisuuksiltaan ylivoimaisia muihin kynttilöihin verrattuna. Runsas happipitoisuus takaa sen, että alttarikynttilä palaa kauniilla, suurella ja kirkkaalla liekillä nokeamatta ja savuttamatta. Juhavan kynttilöissä ei ole kellastumista ja nokeamista aiheuttavia epäpuhtauksia – keskimääräinen noki-indeksi 0,16 on erittäin alhainen. Suomalaiset kynttilät ovat valinta ympäristön ja terveyden puolesta.

Sacrumista saat myös kynttilänjalat niin tuikuille kuin tuohuksille ja kyntteliköt kirkkokynttilöille. Katso, miten kynttilät valmisutvat Juhavan tehtaallamme.

Katso video Juhavan kynttilöistä

  1. Pöytäkynttilät

  2. Alttarikynttilät

  3. Pallokynttilä

  4. Kastekynttilät ja elämänkaarikynttilät

  5. Kynttilänjalat

Copyright 2019