Mitä Miu tarvitsee?

16,10 € OVH: 17,90 €
Varastossa
SKU
9789523704176

Pikku-Miu kutsuu pientä lukijaa mukaan yhteiseen päivänviettoon, joka pitää sisällään monenlaisia tunteita heräämisen jälkeisestä aamuvarhaisesta aina nukkumaanmenoon saakka.

Mistä pienen Miun tunteet kertovat? Mitähän Miu näissä tilanteissa tarvitsee?  

Hampaita pestessä harmitus ottaa pikku-Miusta vallan. Juhlissa jännittää, jolloin Miu haluaa piiloutua äidin jalkojen taakse. Kun päivä on täynnä erilaista puuhaa, herättää se myös Miussa kaikenlaisia, erilaisia tunteita.

Kirja kertoo pienelle lapselle kiinnostavalla ja ymmärrettävällä tavalla omien tarpeiden kuuntelemisen tärkeydestä. Lapsi oppii jo varhaisessa vaiheessa ymmärtämään kaikille ihmisille yhteisistä tarpeista, kuten keho-, turva-, yhteys- ja arvostustarpeesta kuin myös itsenäisyyden tarpeesta. Lapselle on tärkeää ymmärtää, että tunteet viestivät tarpeista, joita kohtaamalla lapsi voi hyvin.

Mitä Miu tarvitsee? on ihastuttavat tunnetaitokirja alle 3-vuotiaille. Kirja on osa rakastettua Fanni-tunnetaitosarjaa. Se sopii vanhemman kanssa yhdessä luettavuuden lisäksi erinomaisesti myös varhaiskasvatustoimintaan pienten lasten ryhmissä omien ja toisten, kaikille kuuluvien tunteiden ja tarpeiden ymmärtämiseksi. 

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, jotka ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni-tunnetaitosarjan, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa. Sarjan tekijät on palkittu tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Julia Pöyhönen & Heidi Livingston
Formaatti Pahvisivut, 14 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kumma-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019