Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari

26,10 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789523701397

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari on kirja lasten tunnesäätelyn harjoitteluun.

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari -kirjassa Fanni-norsu ja ystävät huomaavat kesken eväsretken puistossa nuupahtaneen kukkatarhan. Heille selviää, että nämä erikoiset kukat voi pelastaa vain puiston tunnelämpötilaa säätelemällä. Onnistuvatko ystävykset laskemaan kukkatarhan tunnelämpömittarin lukeman vihreälle alueelle?

Lapsi voi kokea päivän aikana kirjavan joukon tunteita pettymyksestä iloon ja hämmästyksestä inhoon. Taito säädellä omien tunteiden voimakkuutta auttaa lasta luomaan vahvaa itsetuntoa ja myönteisiä ihmissuhteita. Kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät opettavat lapselle tunteen voimakkuuden tunnistamista, mikä luo pohjan tunnesäätelyn oppimiselle.

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Kirjojen tekijät Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille. Heidän luotsaamansa FamilyBoost-verkkosivusto on lapsiperheille suunnattujen digitaalisten psykologipalveluiden uranuurtaja Suomessa. Kirjan ilmeikkään ja kiehtovan kuvituksen on tehnyt Linnea Bellamine.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Julia Pöyhönen, Heidi Livingston, Linnea Bellamine
Formaatti Sid. 56s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kumma-Kustannus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. 365 päivää Raamatun kertomuksia
  365 päivää Raamatun kertomuksia
  26,10 € OVH: 29,00 €
 2. Duppaduulix ja salaperäinen ovi
  Duppaduulix ja salaperäinen ovi
  21,60 € OVH: 24,00 €
 3. Kasvatuspsykologia
  Kasvatuspsykologia
  44,10 € OVH: 49,00 €
Copyright 2019