Fanni ja levoton liikeri

26,10 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789524519694

Fanni ja levoton liikeri on kirja lapsen tunnetaitojen kohentamiseen.

Fanni ja levoton liikeri -kirjassa Ralf-liikeri odottaa malttamattomana tulevaa leijonalauman kokoontumista. Tänä iltana hän pääsee sinne isänsä kanssa ensimmäistä kertaa! Päivän mittaan jännitys ja levottomuus kuitenkin yltyy aivan hallitsemattomaksi, eikä ystävien kanssa leikkimisestä tule mitään. Lammen rannalla ystävykset tapaavat innokkaan kengurunpoikasen, jolla on Ralfille ehdotus. Onnistuuko Ralf rauhoittumaan kengurun esittelemän keinon avulla?

Pienen lapsen levottomuuden taustalla voi olla monia yllättäviäkin asioita. Voimakkaat tunteet näkyvät ja kuuluvat. Kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät antavat rauhoittumiskeinoja lapsen levottomuuden ja vilkkauden säätelyyn. Lisäksi kirja auttaa rauhoittamaan mielen, kun tunteet uhkaavat käydä liian voimakkaiksi.

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kirjat sopivat 4-7-vuotiaille.

Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Kirjojen tekijät Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille. Heidän luotsaamansa FamilyBoost-verkkosivusto on lapsiperheille suunnattujen digitaalisten psykologipalveluiden uranuurtaja Suomessa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Julia Pöyhönen, Heidi Livingston, Linnea Bellamine
Formaatti Sid. 48s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Kumma-kustannus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Mini - Värityskirja
  Mini - Värityskirja
  2,25 € OVH: 2,50 €
 2. Playmobil Luther
  Playmobil Luther
  Tarjoushinta 3,50 € Norm. hinta 8,00 €
 3. Piki
  Piki
  23,40 € OVH: 26,00 €
 4. Hirvi irvistää
  Hirvi irvistää
  20,70 € OVH: 23,00 €
Copyright 2019