Fanni ja suuri tunnemöykky

26,10 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789524519380

Fanni ja suuri tunnemöykky on kirja lapsille tunteiden tunnistamiseen ja nimeämisen harjoitteluun.

Fanni-norsu lähtee äitinsä kanssa kyläjuhliin innostuneena ja uteliaana. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Epäonnisen pallopelin jälkeen Fannin valtaa yhtäkkiä suuri tunnemöykky, jolle hän ei keksi nimeä. Fannia hävettää, ja hän tuntee olevansa erilainen kuin muut. iti antaa Fannille tehtävän, jonka avulla Fanni huomaa, että tunteita on kaikkialla. Onnistuuko Fanni sulattamaan tunnemöykyn?

Fanni ja suuri tunnemöykky-kirjan tarina osoittaa lapselle tunnekokemusten moninaisuuden ja lisää ymmärrystä tunteiden syntymisestä. Tarinan ja siihen liittyvien tehtävien avulla on helppo harjoitella tunteiden tunnistamista ja nimeämistä, mikä luo pohjan muiden tunnetaitojen oppimiselle.

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Kirjojen tekijät Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille. Heidän luotsaamansa FamilyBoost-verkkosivusto on lapsiperheille suunnattujen digitaalisten psykologipalveluiden uranuurtaja Suomessa. Kirjan ilmeikkään ja kiehtovan kuvituksen on tehnyt Linnea Bellamine.
Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Julia Pöyhönen, Heidi Livingston, Linnea Bellamine
Formaatti Sid. 46s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kumma-Kustannus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Seuratkaa tähteä!
  Seuratkaa tähteä!
  13,40 € OVH: 14,90 €
 2. Vasun käyttöopas
  Vasun käyttöopas
  35,10 € OVH: 39,00 €
 3. Herra Jänis ja rouva Karhu riidoissa
  Herra Jänis ja rouva Karhu riidoissa
  Tarjoushinta 9,90 € Norm. hinta 23,00 €
Copyright 2019