Fanni ja iso ikävä

26,90 € OVH: 29,90 €
Varastossa
SKU
9789523704787

Fanni ja iso ikävä -kirjassa harjoitellaan erossa olemista ja ikävää pienin askelin. 

Fannin äiti on lähdössä matkalle, ja Fanni menee matkan ajaksi ystäviensä Lillin ja Lennin luokse. Kaikki sujuu mallikkaasti, kunnes leikin tiimellyksessä erikoinen ikävä hiipii Fannin mieleen. Fannilla on kova ikävä äitiään – mutta yllättäen myös isäänsä, jota ei ole koskaan tavannut. Miten kahta hyvin erilaista ikävää voisi lievittää?

Tärkeistä ihmisistä erossa oleminen herättää lapsissa tyypillisesti monenlaisia tunteita ikävästä suruun ja eroahdistukseen. Fanni ja iso ikävä -kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät tarjoavat työkaluja ikävän ja erossa olon tunteiden käsittelemiseen. Lisäksi kirjassa pohditaan erilaisiin perhesuhteisiin liittyviä kokemuksia

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi.

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa. Kirjan ilmeikkään ja kiehtovan kuvituksen on tehnyt Linnea Bellamine.

Suositusikä 4+

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Julia Pöyhönen, Heidi Livingston, Linnea Bellamine
Formaatti Sid. 53s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Kumma-kustannus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019