Fanni ja rento laiskiainen

26,10 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789524519403

Fanni ja rento laiskiainen on kirja lapsille stressin säätelyn ja rentoutumisen harjoitteluun.

Fanni ja rento laiskiainen -kirjassa Fanni-norsu ja ystävät tekevät viimeisiä valmisteluja kauan odotettuja tanssiaisia varten. Työntäyteiset päivät alkavat kuitenkin painaa, ja vanhemmat huomaavat ystävysten olevan tauon tarpeessa. Fanni keksii pyytää apua puussa makaavalta laiskiaiselta, joka näyttää osaavan rentoutumisen taidon. Millaisia neuvoja laiskiaisella on antaa riiteleville ja väsyneille ystävyksille?

Lapsi stressaantuu ja kuormittuu aivan kuten aikuinenkin, mutta lapsen stressin tunnistaminen ja arvioiminen voi olla vaikeaa. Kirjan tarinan ja siihen liittyvien tehtävien avulla on helppo harjoitella stressin säätelyä ja rentoutumista yhdessä lapsen kanssa. Stressin sääteleminen mahdollistaa myös tunteiden säätelemisen!

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Kirjojen tekijät Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille. Heidän luotsaamansa FamilyBoost-verkkosivusto on lapsiperheille suunnattujen digitaalisten psykologipalveluiden uranuurtaja Suomessa. Kirjan ilmeikkään ja kiehtovan kuvituksen on tehnyt Linnea Bellamine.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Julia Pöyhönen, Heidi Livingtone, Linnea Bellamine
Formaatti Sid. 48s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kumma-Kustannus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Laulutuuli
  Laulutuuli
  18,00 € OVH: 20,00 €
 2. Raamatun sankarit - Pääsiäinen
  Raamatun sankarit - Pääsiäinen
  3,30 € OVH: 4,00 €
 3. Mustan Kuun majakka
  Mustan Kuun majakka
  22,60 € OVH: 25,90 €
Copyright 2019