Vähän enemmän vähemmän - Löytöretkiä kestävämpään elämään

16,00 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523543126

Tuore kirja ekologisen ajattelutavan puolesta.

Vähän enemmän vähemmän - Löytöretkiä kestävämpään elämään

Luopua, tyytyä, jäädä paitsi - pyrkimyksemme ekologisesti kestävämpään elämään hahmottuu helposti kieltäytymisten ja niukkuuden kautta. Entä jos asia onkin toisin? Voivatko ekologisesti kestävämmät valinnat olla merkityksellisyyden, osallisuuden ja elämän mielekkyyden lähde - jotakin aiempaa enemmän?

Ella Vihelmaa kirjoittaa teoksessaan ekologisten valintojemme elämyksellisestä voimasta ja kestävämmän elämäntavan mahdollisuuksista.

Ympäristön tila huolestuttaa meitä, mutta tunnistammeko arjessamme sen, kuinka kestävämmät valinnat voivat rikastuttaa kokemusmaailmaamme? Olemmeko oivaltaneet, kuinka syvästi palkitsevaa osallisuus voi olla silloinkin, kun yksittäisen ihmisen teot tuntuvat vähäpätöisiltä?

Mukana teoksessa on myös kestäviä valintoja tehneiden henkilöiden kokemuksia siitä, miten nuo valinnat ovat vaikuttaneet heidän elämäänsä.

Ella Vihelmaa on helsinkiläinen filosofian lisensiaatti. Hän on työskennellyt ympäristöteemojen parissa niin kääntäjänä, neuvojana, oppaana, tutkijana kuin järjestötoimijanakin.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Ella Vihelmaa
Formaatti Nid. 416s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019