Veriliitto - hän jätti mafian ja jäi eloon

15,00 € OVH: 32,00 €
Tilattavissa
SKU
9789527058190

Veriliitto - hän jätti mafian ja jäi eloon

Michael Franzese on nyt uusi ihminen – mies, jolla on tärkeä tehtävä. Kokemiensa asioiden kautta hän on voinut auttaa monia vaikeissa tilanteissa olevia ihmisiä. Hänen tarinansa kertoo miehestä, jolla oli kaikki, mitä maailma pystyi tarjoamaan. Kuitenkin hän vaihtoi sen kaiken uuteen elämään Kristuksessa. 

Mafiapomo Michael Franzesella oli rahaa, valtaa ja mainetta. Järjestäytyneen rikollisuuden piireissä kaikki tunsivat Michael Franzesen nimen. 

Mikä sai hänet jättämään mafiapomon ylellisen elämän? Miten hän kykeni välttämään mafian koston jättäessään sukunsa rikolliset liiketoimet? Tämä kiehtova kirja kertoo nykypäivän mafiasta. Lähde mielenkiintoiselle matkalle Michaelin kanssa. Hän kertoo, miksi hän teki niin kuin teki, ja miten on mahdollista, että hän on edelleen elossa - toisin kuin monet muut.

Kaksi merkittävää veriliittoa ovat antaneet suunnan Michael Franzesen elämälle. Ensimmäinen sitoi hänet mafiaan - toinen vapautti hänet. Michael Franzesen tarina kertoo suuresta elämänmuutoksesta. Ollessaan valtansa huipulla hän tienasi viikossa miljoonia dollareita taitavilla petoksilla. Älynsä ja charminsa avulla hän onnistui pitämään John Gottin sekä muut kilpailevat gangsterit pois omalta alueeltaan.

Michael oli erään New Yorkin pelätyimmän gangsteri-pomon poika ja kuului Colombon mafiasukuun. Vuonna 1975 hän sitoutui verivalalla suvun rikollisiin liiketoimiin, joissa hän menestyi erittäin hyvin. Vuonna 1989 kaikki tämä kuitenkin päättyi, kun Michael katkaisi kaikki suhteensa mafiaan. Hän oli tullut uskoon ja oli nyt aivan erilaisen veriliiton jäsen. Michaelista tuli uusi ihminen, jolla oli uusi elämäntehtävä. Tässä kirjassa hän kertoo kokemuksistaan antaen samalla toivoa niille, jotka kamppailevat elämän haasteissa ja tarvitsevat rohkaisua ja innoitusta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Michale Franzese
Formaatti Sid. 387 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 KKJMK
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019