Sopivia ja sopimattomia - Lempi, luokka ja suomalainen parisuhde

12,90 € OVH: 32,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523540729

Tuoretta tietoa parisuhteen muodostumisesta ja sen jännitteistä.

Katseet kohtaavat ja rakkaus täyttää sydämen. Asialla on harvoin kuitenkaan yksin Amor, sillä siihen, kuka löytää kenetkin vaikuttavat elämänpiiriimme ja taustamme. Ja kun yhteen asti on päästy, kyse ei ole vain kahden kaupasta, vaan mukana tulevat kummankin lähiyhteisö, suku ja sen arvostukset. 

Katriina Järvinen ja Laura Kolbe avaavat teoksessaan parisuhteen muotoutumiseen usein huomaamattamme vaikuttavia jännitteitä. Vaikka menneen maailman naimakaupat ja säädynmukaiset avioliitot voivat tuntua kaukaisilta, taustaansa ei pääse eroon kukaan. 

Teos on yleistä ja yksityistä yhdistävä tutkimusmatka suomalaisen parisuhteen sopiviin ja sopimattomiin ennen ja nyt. 

Tekijöiden Luokkaretkellä hyvinvointiyhteiskunnassa -kirjan tavoin se hätkähdyttää ja saa lukijan katsomaan elämäänsä uusin silmin. 

Katriina Järvinen on psykoterapeutti ja luennoitsija. Hän on kirjoittanut mm. teokset Kaikella kunnioituksella (2014) ja Saanko esitellä (2017). Laura Kolbe on Euroopan historian professori Helsingin yliopistossa. Hän on kirjoittanut mm. teokset Nykyajan nainen (2016) ja Koti, katu, kortteli (2018). Luokkaretkellä hyvinvointiyhteiskunnassa, Järvisen ja Kolben edellinen yhteinen teos, ilmestyi 2007. 


Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Katriina Järvinen, Laura Kolbe
Formaatti Sid. 180s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019