Kristinuskon ja juutalaisuuden juuret - Arkeologian näkökulmia

43,90 € OVH: 48,80 €
Varastossa
SKU
9789516076471
Raimo Hakolan ja Juha Pakkalan kiinnostava ja ajankohtainen teos Raamatun arkeologiasta. Arkeologiasta voidaan etsiä vastauksia näihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin, joihin Raamattu ei anna yksiselitteistä vastausta.

Kiinnostava ja ajankohtainen teos Raamatun arkeologiasta. Kuvaa useita arkeologisia kohteita ja löytöjä, joita ei ole aiemmin esitelty suomenkielisessä kirjallisuudessa. Runsas nelivärikuvitus täydentää teoksen Mitä Israelin kansan alkuperästä tiedetään? Milloin monoteismi eli usko yhteen Jumalaan syntyi? Kuinka laajalle hellenistinen ja roomalainen kulttuuri oli levinnyt Jeesuksen ajan Israelissa? Kävikö Jeesus teatterissa? Mitä kreikkalainen auringonjumala tekee juutalaisessa synagogassa? Arkeologiasta voidaan etsiä vastauksia näihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin, joihin Raamattu ei anna yksiselitteistä vastausta.


Arkeologia avaa näkökulman, joka rikastaa kuvaa kristinuskon ja juutalaisuuden juurista ja osoittaa, kuinka monimuotoinen maailma Raamatun tekstien taustalle kätkeytyy. Kristinuskon ja juutalaisuuden juuret on ensimmäinen yleistajuinen mutta samalla tieteellinen suomenkielinen johdatus Raamatun arkeologiaan. Runsas nelivärikuvitus täydentää teoksen. Lauri Jäntin säätiön kunniamaininta 2009.

Lisätietoja
Fyysinen koko 210x255mm
Kirjailija / Artisti Hakola Raimo, Pakkala Juha
Formaatti sid. 224s
Julkaisuvuosi, julkaisija 2008 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019