Toimitusehdot

Asiakastiedot

Tilauksen yhteydessä annetut tiedot tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakastietojen käsittelystä tarkemmin tietosuojaselosteessamme.

Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet postitse kaikkialle Suomeen. Keskimääräinen toimitusaika on noin viikko, paitsi niiden tuotteiden osalta, jotka valmistetaan tilauksen perusteella. Voit tiedustella tilaustuotteiden tarkempaa toimitusaikaa osoitteesta: tilaus@sacrum.fi

Sacrumin verkkokaupassa voit maksaa:

verkkomaksuna oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla
korttimaksuna (Visa, Mastercard tai American Express)
MobilePaylla
Collector-laskulla (laskutuslisä 3,80 €)
Rekisteröityneille ja sisäänkirjautuneille seurakunta-asiakkaille tarjoamme maksutavaksi Sacrum-laskun ilman laskutuslisää. Kirjaudu sisään ja valitse ostoskorissa vaihtoehto ”Tilaan seurakunnalle”. Maksaessasi laskulla toimituskulut veloitetaan toteutuneiden kustannusten mukaan.

Maksaessasi tuotteet tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta tai pankki- tai luottokortilla, veloitamme vain toimituskulun 4,90 €. Poikkeuksena kynttilät, joiden kohdalla laskutetaan rahtikulut toteutuneen kulun mukaan. Yli 1000€ kynttilätilaukset yhteen osoitteeseen Suomessa rahtivapaasti. 

Toimitustavaksi voi valita myös noudon Sacrumin myymälästä Helsingistä, jolloin toimituskulua ei peritä. Tilaa vievien ja painavien tuotteiden osalta toimituskuluihin lisätään postin tai muun kuljetustavan kulut.

Posti säilyttää paketteja yhden viikon ajan, jonka jälkeen paketit palautuvat takaisin, joten noudathan pakettisi ajoissa.

Jos haluat tilata tuotteita Suomen ulkopuolelle, voit käyttää verkkokauppa tuoteluettelona, jossa tutustut tuotevalikoimaan. Lähetä ulkomaille lähetettävä tilaus sähköpostitse osoitteeseen tilaus@sacrum.fi Näin voimme selvittää myös lähetyksen rahtikulut etukäteen.

Yksilöllisten tuotteiden tilaaminen

Osa Sacrumin tuotteista valmistetaan tilausten perusteella. Siitä on maininta tuotteiden yhteydessä. Toimitusaika on silloin normaalia pidempi. Sähköpostitse tai puhelimitse voit kysyä lisätietoja haluamastasi kohteesta. Yksilöllisesti valmistettuja tuotteita, esim. mittavaatteita, ei vaihdeta eikä hyvitetä.

Pientoimituslisä

Alle 10€:n tilaukseen (tilattujen tuotteiden bruttohinta) lisäämme pientoimituslisän 2,90€

Vaihto- ja palautusoikeus

Ole hyvä ja tarkista tilauksesi heti sen saavuttua. Tuotteilla on neljäntoista (14) päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksesta tulee ilmoittaa 14 päivän kuluessa ja palautukseen on aikaa ilmoituksen jälkeen 14 päivää. Palautuksen voi postittaa Suomessa maksutta merkitsemällä lähetykseen "ASIAKASPALAUTUS". Olemme sitoutuneet noudattamaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Palautuksesta on hyvä tehdä ilmoitus etukäteen sähköpostilla osoitteeseen: tilaus@sacrum.fi . Sähköpostissa on mainittava palautuksen syy, laskun numero ja palautuksen mukana on oltava kopio laskusta.

Copyright 2019