Seurakunnat

Sacrum tarjoaa seurakunnille kattavan valikoiman laadukkaita kotimaisia kirkkotekstiilejä ja kirkkotarvikkeita albasta öylättiin. Ateljé Solemniksen virka-asut kirkon työntekijöille, Juhavan puhtaasti palavat kirkkokynttilät ja monet muut tuotteet niin metallista, puusta kuin muovista valmistettuna ovat suomalaista käsityötä. Sacrum-tuotemerkillä teetämme ja tuomme maahan edullisia, suomalaiseen luterilaiseen makuun sopivia eurooppalaisia vaihtoehtoja laadusta tinkimättä. Tarvikkeiden lisäksi saat meiltä kaikkien kotimaisten kustantajien kristilliset kirjat edulliseen Sacrum-hintaan. Sacrum palvelee Sinua ja seurakuntaasi joustavasti ja asiantuntevasti. Vuosien kokemus, käsitys seurakuntamaailmasta ja valikoiman laajuus takaavat, että saat juuri sitä, mitä tarvitset.

Seurakunnan työntekijänä voit verkkokauppaan rekisteröitymisen jälkeen valita maksutavaksi laskun ilman laskutuslisää, kun teet tilauksen seurakunnalle. Kirjaudu sisään ja valitse ostoskorissa vaihtoehto ”Tilaan seurakunnalle” sekä Lasku-maksutapa. Maksaessasi laskulla toimituskulut veloitetaan toteutuneiden kustannusten mukaan. Rekisteröidyttyäsi näet jatkossa myös ostohistoriasi ja omat osoitetietosi ovat valmiiksi esitäytettynä.

Seurakuntien ammattituotteet ja kaikkien tuotteiden Sacrum-hinnat sekä mahdolliset tilausmääriin sidotut hintaportaat näkyvät kaikille verkkokauppamme asiakkaille. Yhteisvastuutuotteiden seurakuntahinnat näkyvät vain rekisteröityneille seurakunta-asiakkaille.

Verkkokaupan lisäksi pääset tutustumaan seurakuntien tuotteisiin ja sovittamaan kirkon työntekijöiden vaatteita myymälässämme Helsingissä.  

 

Copyright 2019