Leiki kanssani - Leikillisyys vanhemmuuden tukena

29,60 € OVH: 32,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523548718

Leiki kanssani - Leikillisyys vanhemmuuden tukena -kirja palauttaa aikuisen leikkimisen halun sekä lisätä tietoa leikin monista muodoista ja hyödyistä. 

Ennakkotilattavissa. Ilmestyy toukokuussa 2024. 

Leikkimistä ei pitäisi lopettaa koskaan, vaikka monet sen välillä unohtavatkin. Erityisen tärkeää leikki on lasten kanssa olemisessa ja kasvattamisessa. Leikkien erilaisten taitojen oppiminen on nopeaa. Sillä voi opettaa myös vaikeiden tunteiden käsittelyä ja vastoinkäymisistä selviytymistä.

Tiia Trogen haluaa kirjallaan Leiki kanssani - Leikillisyys vanhemmuuden tukena palauttaa aikuisen leikkimisen halun sekä lisätä tietoa leikin monista muodoista ja hyödyistä. Leikillisyys voi myös ratkaista kasvatuksen ongelmatilanteita – sillä päästään usein ratkaisuihin, joissa kaikki osapuolet voittavat, jolloin arkikin helpottuu.

Tiia Trogen on kouluttaja ja kasvatuksen asiantuntija, joka on työskennellyt eri-ikäisten lasten parissa yli 20 vuotta. Hän on julkaissut aiemmin teokset Tunteita päästä varpaisiin yhdessä Heli Mäkelän kanssa (2022) ja Ilo olla yhdessä (2021).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tia Trogen
Saatavuus Ennakkotilattavissa. Ilmestyy toukokuussa 2024.
Formaatti Nid. 160 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Kirjapaja
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019