Ilo olla yhdessä - positiivisen vanhemmuuden voima

17,50 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523543447

Ilo olla yhdessä - positiivisen vanhemmuuden voima

Kirja Ilo olla yhdessä tukeutuu positiivisen kasvatuksen lähtökohtiin. Se auttaa keskittymään olennaiseen tarjoten käytännönläheistä tukea vanhemmuuteen ja arjen haasteisiin.

Ilo olla yhdessä - positiivisen vanhemmuuden voima

Vanhemmille on nykyisin tarjolla runsaasti tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä. Vaarana on informaatioähky, josta seuraa kasvattajalle vain lisää riittämättömyyden tunteita. Ilo olla yhdessä tukeutuu positiivisen kasvatuksen lähtökohtiin. Se auttaa keskittymään olennaiseen tarjoten käytännönläheistä tukea vanhemmuuteen ja arjen haasteisiin.

Positiivinen kasvatus perustuu lapsen empaattiseen ja kunnioittavaan kohtaamiseen. Lapsella tulee olla rajat. Uusia taitoja ja itsesäätelyä opetellaan yhdessä, ei rangaistusten kautta.

Tiia Trogen avaa kirjassaan positiivista kasvatusta vanhemmuuden ja vanhemman valintojen kannalta. Lapsen hyvinvoinnin ja oppimisen lisäksi keskeisenä tavoitteena on koko perheen hyvinvoinnin vahvistaminen ja myönteinen ilmapiiri. Siinä kaikki voivat kasvaa ja kukoistaa.

Tiia Trogen on kouluttaja ja perhetyöntekijä. Hän on kehittänyt Ilo olla yhdessä! -kasvatusmenetelmän, joka perustuu mm. positiiviseen psykologiaan ja positiiviseen pedagogiikkaan.

 

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tiia Trogen
Formaatti Nid. 213 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Koulu ja eriarvoisuus
  Koulu ja eriarvoisuus
  30,40 € OVH: 34,00 €
 2. Mini - Värityskirja
  Mini - Värityskirja
  2,25 € OVH: 2,50 €
 3. Rakentajien Raamattu - Brick builders
  Rakentajien Raamattu - Brick builders
  23,90 € OVH: 29,90 €
Copyright 2019