Villi juttu

28,80 € OVH: 32,00 €
Varastossa
SKU
9789523549258

Villi juttu -materiaalissa paneudutaan pienten lasten kaveritaitojen vahvistamiseen ja kiusaamisen ehkäisyyn digitaalisessa maailmassa.  Opas on osa PIKI-toimintamallia, joka on kehitetty antamaan välineitä kiusaamisen ehkäisyyn lapsiryhmissä.

Toimintamateriaalissa paneudutaan ilmiöihin, joita lasten käsiin liimautuneet älylaitteet ja niiden kautta saataville rävähtävä sisältö aiheuttavat. Materiaali vahvistaa lapsen vuorovaikutus-, itsesäätely- ja kaveritaitoja, auttaa lasta sekä aikuista älylaitteen käytön säätelyssä kasvatusyhteistyötä tukien. Samalla ehkäistään älylaitteiden välityksellä tapahtuvaa kiusaamista lapsiryhmässä.

Yhdessä Piki ja villi vekotin -kuvakirjan kanssa opas muodostaa ajankohtaisen ja monipuolisen työkalun kasvattajille. Jokaisella aukeamalla avautuu oma teemakokonaisuus, johon liittyy toiminnallisia harjoituksia, leikkejä ja vinkkejä sekä tietoa ammattikasvattajille ja vanhemmille. Materiaali soveltuu varhaiskasvatukseen ja alkuopetukseen.

Tiina Haapsalo on varhaiskasvatuskouluttaja, työnohjaaja ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Katri Kirkkopelto on palkittu kuvataiteilija, kuvakirjailija ja kuvataideopettaja. Katariina Elomaa työskentelee erityisopetuksessa sekä varhaiskasvatuksen sisältöjen kouluttajana. Koulutukseltaan hän on LTO ja KK.

 

 

 

Lisätietoja
Fyysinen koko 210 x 295 mm
Kirjailija / Artisti Tiina Haapsalo, Katariina Elomaa, Katri Kirkkopelto
Formaatti Nid. 56s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019