Pikin villit kortit - Kaveritaitoja, tunteita, toimintaa

34,20 € OVH: 38,00 €
Varastossa
SKU
6418132002276

Pikin villit kortit -korttipakka sisältää 28 kuvallista tehtäväkorttia,  joiden tehtävät ja leikit tukevat lapsen vuorovaikutus-, tunne- ja itsesäätelytaitoja ja ehkäisevät näin kiusaamista. 

Pikin villit kortit - Kaveritaitoja, tunteita, toimintaa -korttipakka sisältää 28 kuvallista tehtäväkorttia. Upeasti kuvitettujen korttien tehtävät ja leikit tukevat lapsen vuorovaikutus-, tunne- ja itsesäätelytaitoja ja ehkäisevät näin kiusaamista. Pikin kanssa leikitään, pohditaan, tunnetaan, opitaan ja tullaan taitavammiksi kavereiksi. Kortit tukevat myös sanallisen ilmaisun kehittymistä ja rikastavat sanavarastoa.

Villien korttien tehtävät ja leikit sopivat varhaiskasvatukseen ja alkuopetukseen, ja niitä voi käyttää myös kotona yhdessä aikuisen kanssa. Kussakin kortissa on useampi harjoitus, joista voi valita lapsen tai ryhmän tarpeisiin sopivimmat.

Valloittavat, villit ja koskettavat kortit pohjautuvat rakastettuihin PIKI-kirjoihin ja laajasti käytössä olevaan PIKI-toimintamalliin, joka on kehitetty kiusaamisen ehkäisyyn lapsiryhmissä.

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvakirjailija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on luonut rakastetun Molli-hahmon ja kuvittanut ja kirjoittanut lukuisia kuvakirjoja ja oppikirjoja. Kirkkopellon teokset ”Piki” (2016), ”Molli ja maan ääri” (2020) sekä ”Mustan Kuun majatalo” (2022) olivat Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaina.

Tiina Haapsalolla on laaja kokemus varhaiskasvatuksen kouluttajana, työnohjaajana ja ratkaisukeskeisenä terapeuttina. Hän on ollut mukana toimittamassa mm. materiaaleja Mun ja Sun juttu (2016), Meidän juttu (2020) sekä Mollin superkortit (2022) ja kirjoittanut teoksen Läsnäolon lahja (2022).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Katri Kirkkopelto, Tiina Haapsalo
Formaatti Kortit
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Lasten Keskus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019