JP ja Sallikkalan kingi

22,50 € OVH: 25,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522525123

Vauhdikas kertomus lasten seikkailuista Sallikkalan kylässä.

JP ja Sallikkalan kingi on Tytti Salon toinen vauhdikas JP-kirja.

Rikottuja ikkunoita, sotkettuja postilaatikoita, töhrittyjä seiniä. Sallikkalan rauhaa ravisuttavat ilkivallanteot. Minnin, Ollin ja Rutun kesäloma muuttuu vauhdikkaaksi, kun he pääsevät ilkivallan tekijöiden jäljille. Mutta miten Rutun serkku Atte liittyy tapauksiin? Entä mitä tapahtuu, kun lasten laatima suunnitelma alkaakin mennä pahasti pieleen?

Vauhdikkaassa salapoliisiromaanissa seikkailee kolme lasta, ystävykset Ruttu ja Olli sekä Ollin pikkusisko Minni. Lähde mukaan päätähuimaaviin salapoliisiseikkailuihin Sallikkalan kylään!

Teoksen teksti on suurikokoista ja helposti luettavaa, joka sopii loistavasti lukemista harjoittelevallekin lapselle. Kirja sisältää värillisä kuvia, joita voi kirjaa lukiessaan ihailla. Soveltuu noin 5–12 vuotiaille lapsille.

Tytti Salo on luokanopettaja ja kahden lapsen äiti. Hänen mielestään yhdessä lukeminen on parasta perintöä, eikä mielikuvitusta, kesäiltoja ja teetä voi koskaan olla liikaa. Salolta on julkaistu aiemmin kirja JP ja murtovaras (Päivä Oy 2019), jonka tarina nähdään myös valkokankaalla (Imagery 2021).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tytti Salo
Formaatti Sid. 108s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Aikamedia
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. A sanoi Agricola
    A sanoi Agricola
    9,90 € OVH: 25,00 €
  2. Piki
    Piki
    23,40 € OVH: 26,00 €
Copyright 2019