#vaikea valinta - Jeesuksen seuraajina selfie-maailmassa

7,50 € OVH: 15,00 €
Varastossa
SKU
9789524757744

Kuinka olla Jeesuksen seuraaja selfie-maailmassa.

Me kaikki rakastamme teknologian ja sosiaalisen median hyötyjä, mutta silti moni meistä epäilee, että samalla on vahingossa syntynyt kielteisiä seurauksia, joita emme pysty hallitsemaan. Olemme joutuneet hakoteille, kenties kadottaneet itsemmekin.

Tässä ajankohtaisessa kirjassa #vaikea valinta - Jeesuksen seuraajina selfie-maailmassa Craig Groeschel rohkaisee lukijoita, jotka haluavat ottaa jälleen elämänsä ohjat käsiinsä ja asettaa Kristuksen etusijalle. Hän esittelee Raamatun arvot. Kaikki Kristuksen seuraajat tietävät niiden olevan ratkaisevan tärkeitä  ennen kaikkea nykyisessä maksimoimisen ja selfie-keskeisyyden maailmassamme. 

Mitä enemmän vertailemme, sitä tyytymättömämpiä olemme. Mitä enemmän viestittelemme verkossa, sitä enemmän kaipaamme läheistä kanssakäymistä kasvokkain,  mutta sitä on yhä vaikeampi löytää. Mitä suodatetumpaa elämästämme tulee, sitä haastavampaa on olla aito. Mitä enemmän saamme tietoa tuskasta maailmassa, sitä vaikeampaa on välittää. 

On aika palauttaa mieleen Raamatun periaatteet, jotka elämä Kristuksen seurassa tuo mukanaan: tyytyväisyys, läheisyys, aitous, myötätunto, lepo ja paljon muuta. 

Groeschel tarkastelee ajankohtaisia tutkimuksia sosiaalisen median vaikutuksista tunteisiin ja ystävyyssuhteisiin. Hän esittää myös tosielämän esimerkkejä siitä, kuinka kamppailemme sosiaalisen median kanssa, kuinka se naamioi todelliset taistelumme ja kuinka pääsemme jälleen elämään Kristus-keskeistä elämää.

Lisätietoja
Fyysinen koko 216 x 142 mm
Kirjailija / Artisti Graig Groeschel
Formaatti Sid. 240s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019