Pimeydessäkö toivo? - Jumala on hyvä, vaikka elämä ei olisikaan

22,50 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789523740037

Kirja Jumalan hyvyydestä suurimmankin ahdingon keskellä - sittenkin.

Haluamme tuntea Jumalan, kokea hänen läsnäolonsa ja luottaa siihen, että hän kuulee rukouksemme, mutta keskellä suurta tuskaa saatamme usein pohtia, välittääkö hän meistä todella.

Silloinkin kun tunnemme sekä toivoa että tuskaa, tuska huutaa usein kovempaa. Onko Jumala hyvä silloin, kun elämä ei ole?

Syvässä ahdistuksessa kaipaamme varmuutta siitä, että musertavassa todellisuudessakin Jumala on hyvä. Groeschel osoittaa, että on mahdollista saada takaisin usko Jumalan olemukseen, voimaan ja läsnäoloon. Jopa silloin kun kysymyksiin ei tule vastausta. Jopa nyt.

Craig Groeschel on Life.Church -seurakunnan perustaja ja johtava pastori. Seurakunta ohjaa ihmisiä sitoutumaan Kristuksen seuraajiksi. Groeschel tunnetaan luovasta ja ytimekkäästä raamatunopetuksesta. Häneltä on aiemmin julkaistu suomeksi kirjat Chaon - Oma elämä uusin silmin (Päivä 2008), Se jokin (Päivä 2009), Kristitty ateisti - Uskon Jumalaan, mutta elän kuin häntä ei olisi (Päivä 2011), Sielu puhdistuskuurilla (Päivä 2012) ja #vaikeavalinta (Päivä 2018)

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Craig Groeschel
Formaatti Nid. 158s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019