Kadun kukka - Prostituutiosta vapauteen

16,20 € OVH: 18,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524759649

Koskettava tositarina Jumalan vapauttavasta voimasta.

Vuoden kristillinen kirja 2019!

Nuori nainen kertoo suorasukaisesti karusta kohtalostaan ihmiskaupan uhrina Etelä-Afrikassa. Taustalla on rikkinäinen koti, väkivaltainen asuinympäristö, köyhyys, alkoholi ja huumeet. Kun minäkuva vääristyy, ei enää tiedä, mikä on oikein ja normaalia. 

Kuitenkin sisimmässä on alati kaipuu tulla rakastetuksi, ja sitä toiset voivat käyttää julmasti hyväkseen. 

Tässä tapauksessa Jumala lähetti uhrin elämään ihmisiä, jotka jaksoivat kulkea rinnalla ja auttoivat hänet uuden elämän alkuun. Jumala voi nostaa ihmisen kuinka syvältä tahansa! Maarit Erosen ja Jane Jonesin kirja on karu kuvaus ihmiskaupan raadollisuudesta tänä päivänä.

Toimittaja Sanna Ukkola valitsi kirjan Vuoden kristilliseksi kirjaksi,  joka julkistettiin Helsingin Kirjamessujen aikana kauppakeskus Triplassa sijaitsevassa Töölön seurakunnan monitoimikeskus Fokuksessa.

"Kadun kukka on kylmäävä tositarina ihmiskaupan uhrin taistelusta Etelä-Afrikassa. Kirja nostaa päähenkilönsä kautta esille yhden ihmiskunnan ikiaikaisista vääryyksistä eli ihmiskaupan. Vaikka tarina on paikoin hyvin synkkä, se tarjoaa toivoa lukijalleen: mistä tahansa voi selviytyä. Kristinuskolla on tässä ratkaiseva merkitys. Kirja on hyvin kirjoitettu ja tarina tempaa lukijan täysin mukaansa", Ukkola perustelee valintaansa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Maarit Eronen, Jane Jones
Formaatti Nid. 175s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019