Sonjan kaksi myssyä

17,20 € OVH: 19,50 €
Varastossa
SKU
9789523545618

Pieni Sonja tasapainottelee syysmyssyyn liittyvän vaikean pulman kanssa, sillä hän ei halua pahoittaa kummankaan, isän tai äidin mieltä. 

Sonjan kaksi myssyä on kaunis ja lämmin tarina siitä, miten uuden arjen kiemurat rakentuvat ja näyttäytyvät vanhempien eron jälkeen.

 

Isän kotiin on esikoulusta 985 askelta ja äidin kotiin 989 askelta. Sonja on laskenut askeleet tarkkaan.

Sonja asuu vuoroviikoin äidin ja isän luona. Isän luona on vielä muuttolaatikoita hujan hajan, mutta äidin muuttolaatikot on jo purettu ja pakattu siististi pois. Isä löytää laatikoistaan Sonjalle huippuhienon syysmyssyn, mutta äidin mielestä hänen ostamansa uusi myssy on kauniimpi. Kumman myssyn Sonja valitsisi? Pieni Sonja yrittää parhaansa mukaan tasapainotella vaikean pulman kanssa. Hän kun tykkää niin kovasti molemmista, eikä hän halua pahoittaa kummankaan, isän tai äidin mieltä.

Kaunis ja lämmin tarina kertoo siitä, miten uuden arjen kiemurat rakentuvat ja näyttäytyvät vanhempien eron jälkeen. Onneksi kaikki löytää lopulta paikkansa.

Måns Gahrton on tuottelias ruotsalainen kirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti Eva ja Adam -menestyssarjasta, josta on tehty myös tv-sarja ja elokuva.

Johan Unenge on ruotsalainen kuvittaja, sarjakuvapiirtäjä, kirjailija ja käsikirjoittaja. Hän on Ruotsin lastenkirja-akatemian jäsen. Gahrton ja Unenge tekevät tiivistä yhteistyötä, ja Unenge on Gahrtonin kirjojen vakikuvittaja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Måns Gahrton, Johan Unenge
Formaatti Sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija Lasten Keskus 2022
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019