Ilona ja Mysteeri-Masa

27,90 €
Tilattavissa
SKU
9789528065555

Ilona ja Mysteeri-Masa kertoo lapsille lapsenomaisesti autismikirjon piirteistä.

Ilona ja Mysteeri-Masa kertoo Ilona-tytöstä ja erityisen oloisesta Masa-pojasta.

Ilonan koulu päättyi ja hän lähtee perheensä kanssa mökille viettämään kesälomaa. Hän tapaa siellä uudet mökkinaapurit. Ilona tapaa myös perheen pojan, joka on hieman mystisen oloinen. Saisiko hän pojasta seuraa tänä kesänä?

Kirja kertoo lasten erilaisuudesta ja heidän yksilöllisistä vahvuuksistaan, joita voi jakaa toisten ihmisten kanssa. Kirjassa selviää, että Masalla on autismikirjon häiriö, jonka vuoksi hänen tapansa kummastuttaa Ilonaa. Tämän kirjan tarkoituksena on tuoda ihmisille tutuksi autismikirjon piirteitä sekä ymmärtämystä erilaisuudesta.

Kirjoittaja Suvi Piiparinen on kolmen pojan äiti, johän sai kimmokkeen kirjoittaa lasten kirjan erilaisuudesta ja erityisesti  autismikirjon piirteistä. Hän haluaa omalta osaltaan vaikuttaa siihen, että lapset ymmärtäisivät erilaisuutta ja toivoo myös, että kiusaaminen vähentyisi lasten keskuudessa. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen.

Kuvittaja Mila Lehtonen on tuusulalainen luokanopettaja, joka on mm. TV7-kanavalla kertonut ihmeellisiä Raamatun tositarinoita piirtäen ja maalaten ohjelmassa Nasta raamis.

Lisätietoja
Fyysinen koko 216 x 215 mm
Kirjailija / Artisti Suvi Piiparinen, Mila Lehtonen
Formaatti Sid. 24s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Books on Demand
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019