Kirjasta kaveri - Sytykkeitä lukijaksi kasvamiseen

33,20 € OVH: 39,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523700956

Kirjasta kaveri

Kirjasta kaveri tarjoaa runsaasti menetelmiä ja vinkkejä kirjallisuuskasvatukseen ja lukuhetkiin. Mukana on myös uusinta tietoa kirjallisuudesta sekä lukemisen käytänteistä ja merkityksestä.

Kun kirja on kuin kaveri, sen kanssa on helppoa ja kivaa viettää aikaa! Mutta miten kaveriin tutustutaan? Miten luodaan kestävä suhde, jossa on turvallista olla mutta samalla koetaan jännittäviä ja hauskoja asioita? Rikkaalla kielellisellä ympäristöllä on tärkeä merkitys lasten mielikuvituksen, ajattelutaitojen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen kehittymiselle. 

Teos on suunnattu varhaiskasvatuksen ja perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille, näille aloille opiskeleville ja vanhemmille. Sytytä lukemisen ilo!

KT, dosentti Juli-Anna Aerila toimii yliopistonlehtorina Turun yliopiston Rauman kampuksella. Hän on mukana useissa lukemiseen liittyvissä täydennyskoulutus- ja kehittämishankkeissa.

FT, dosentti Merja Kauppinen työskentelee äidinkielen ja kirjallisuuden pedagogiikan lehtorina Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitoksessa. Hän on kehittänyt oman äidinkielen opetusta ja lukemiseen innostamisen menetelmiä eri hankkeissa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Juli-Anna Aerila, Merja Kauppinen
Formaatti Nid. 220 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 PS-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019