Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena

16,90 € OVH: 19,90 €
Varastossa
SKU
9789527337301

Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena - Ratkaisukeskeinen elämäntapaopas

Tämä teos näyttää, kuinka omia voimavarojaan voi tunnistaa ja vahvistaa. Olennaista on oppia siirtämään huomio ongelmien sijasta ratkaisuihin: ratkaisujen etsimiseen ja löytämiseen.

Jokaisella meistä on omasta takaa valtavasti voimavaroja ja selviytymiskeinoja elämän haasteiden kohtaamiseen. Uskomme, että Jumala on antanut meille kyvyn ratkaista ongelmia. 

Tämä kristillinen elämäntaitokirja esittelee käytännöllisiä työkaluja erilaisiin ongelmatilanteisiin. Kirjaan kootut kertomukset erilaisista selviytymiskokemuksista tarjoavat vertaistukea. Kirja on kirjoitettu kristillisellä arvopohjalla. Se näkyy siten, että kunkin kappaleen lopussa on aiheeseen liittyvä rukous. Kristinuskon näkökulma on kiinnostava myös muille, koska se on osa kulttuuriamme.

Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena on oivallinen matkakumppani elämän yllättäviinkin käänteisiin: sen sivuille voi palata uudelleen ja uudelleen.

Kirjan kirjoittajat Annamaija Perkiömäki ja TM Mayvor Wärn-Rancken ovat ratkaisukeskeisiä lyhytterapeutteja. Heillä on molemmilla taustallaan pitkä työura seurakunnissa ja laaja kokemus ihmisten erilaisten ongelmien kohtaamisesta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Annamaija Perkiömäki, Mayvor Wärn-Rancken
Formaatti Nid. 181 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Basam Books
Copyright 2019