Waymaker - Löydä tie elämään, josta olet aina unelmoinut

26,10 € OVH: 29,00 €
Tilattavissa
SKU
9789518889505

Waymaker - Löydä tie elämään, josta olet aina unelmoinut opastaa, miten päästä eteenpäin elämässä silloinkin, kun odotukset ja unelmat kariutuvat.

Ennakkotilattavissa, kirja ilmestyy helmikuussa 2024.

Jos unelmoit menestyksestä ja täydestä ja merkityksellisestä elämästä, mutta tiesi on mutkainen, kuoppainen ja raskas kulkea, on luonnollista, että tunnet olevasi pettynyt ja eksyksissä. Elämän myrskyjä ei voi hallita: on vain opittava kävelemään kuohujen lävitse Tientekijän seurassa.

Tuhat lahjaa -kirjan kirjoittaja Ann Voskamp kertoo uudessa kirjassaan avoimesti ja rehellisesti avioliittonsa kipukohdista ja adoptioprosessin tuskasta ja ilosta. Välillä kaikki tiet tuntuivat oleva tukossa riippumatta siitä, mihin suuntaan Ann kääntyi. Oikeaa tietä etsiessään hän kuitenkin oppi löytämään pyhiä tienviittoja, jotka johtivat vähemmän kuljetuille mutta syvemmän merkityksen antaville teille. Näistä kokemuksista syntyi syvästi raamatullinen kirja, joka toimii matkaoppaana ja kompassina myös muille oikean tien etsijöille.

Ann Voskamp (s. 1973) on seitsemän lapsen äiti ja maanviljelijän vaimo Kanadan Ontariosta. Vuonna 2012 Christianity Today -lehti nimesi Voskampin yhdeksi 50 naisesta, jotka voimakkaimmin muokkaavat kulttuuria ja kirkkoa Yhdysvalloissa. Voskamp tunnetaan etenkin bestseller-kirjastaan Tuhat lahjaa sekä suositusta blogistaan A Holy Experience.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Ann Voskamp
Saatavuus Ennakkotilattavissa, kirja ilmestyy helmikuussa 2024.
Julkaisuvuosi, julkaisija Perussanoma 2023
Copyright 2019