Opas päivittäiseen harjoitukseen - Kristillinen meditaatio

14,90 €
Varastossa
SKU
9789529945788
Opas päivittäiseen harjoitukseen on kirja kaikille kristillisestä meditaatiosta kiinnostuneille.

Opas päivittäiseen harjoitukseen toimii johdatuksena kontemplatiiviseen rukoukseen. Kirja on hyödyllinen kaikille, jotka etsivät hengellisen elämänsä syventämistä ja jotka haluavat tutustua kristilliseen meditaatioon tienä elämän syvyyden ja merkityksen löytämiseen.  

”Meditaatio on hyvin yksinkertaista ja luonnollista. Juuri sen vuoksi siitä niin helposti tulee monimutkaista. Tässä kirjasessa esitetään tapa, jolla tätä yksinkertaista polkua voidaan lähestyä ja matkaa sillä jatkaa eteenpäin. ” – Laurence Freeman

Laurence Freeman käsittelee selkeästi ja käytännönläheisesti sellaisia peruskysymyksiä kuten: Mitä on rukous? Kuinka rukoilemme? Kuinka arvioimme edistymistämme tällä matkalla?

Kirja rohkaisee vasta-alkajaa meditaatiomatkalle. Meditaatiota jo harjoittava löytää tästä kirjasta vahvistusta harjoitukseensa ja tukea ryhmien ohjaamiseen.  

Laurence Freeman on Benediktiinimunkki ja World Comminity for Christian Meditation yhteisön johtaja. Hän ohjaa retriittejä, pitää esitelmiä ympäri maailmaa ja osallistuu aktiivisesti uskontojen väliseen dialogiin.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Laurence Freeman
Formaatti nid. 65 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 MedioMedia
Copyright 2019