Kotona rukouksessa - Rukousryhmän ohjaajan opas

28,90 € OVH: 32,90 €
Tilattavissa
SKU
9789526932057

Kotona rukouksessa - Rukousryhmän ohjaajan opas

Monipuolinen opas rukousryhmien ohjaamiseen sisältää myös teemaan sopivia hengellisiä harjoituksia ja ohjeistuksen näiden toteuttamiseen. 

Ilmestyy marraskuussa 2021. Ennakkotilattavissa.

Kotona rukouksessa - Rukousryhmän ohjaajan opas on monipuolinen virike- ja työkirja erilaisten rukousryhmien ohjaamisen tueksi. Kirja muodostaa kokonaisuuden, jossa kukin kymmenestä luvusta avaa rukouksesta eri näkökulman. Lukuihin liitetyt pohdintatehtävät auttavat syventämään luettua ja virittämään keskustelua. 

Oppaassa on mukana rukouksia, raamattuviitteitä, hengellisiä harjoituksia sekä teemaan liittyviä virsiehdotuksia. Siinä on myös selkeä ohjeistus pienryhmäkäyttöön. Kattavaa aineistoa voi hyödyntää hyvin muun muassa virikkeenä puheiden valmistelussa, erityyppisissä seurakuntailloissa, rippikoulun opetuksessa sekä retkien ja pyhiinvaellusten matkaeväänä.

 Kirjan kirjoittaja Marjaana Kanerva TM toimii kouluttajana STEP-koulutuksessa (entinen Seurakuntaopisto). Hänen tehtäväaluettaan ovat mm. spiritualiteetti, voimavaraistaminen ja työelämässä jaksaminen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Marjaana Kanerva
Saatavuus Ei vielä ilmestynyt. Ennakkotilattavissa.
Formaatti Sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Sacrum
Copyright 2019