Lepään joogamatollani ja rukoilen

12,90 € OVH: 25,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523542815

Lepään joogamatollani ja rukoilen sanoittaa ajassamme olevaa henkistä ja hengellistä etsimistä ja löytämistä. Keskiössä on hengellinen matkanteko uudella vuosikymmenellä. Rukoileminen on tämän matkan aloittamista.

Kuinka rukoilla tänään? Avoimesti, tietoisesti ja keskittyneesti. Sanoin ja sanomattomin huokauksin. Koko keholla ja täydestä sydämestä. Läsnäoloa ja merkitystä etsien.

Lepään joogamatollani ja rukoilen sanoittaa ajassamme olevaa henkistä ja hengellistä etsimistä ja löytämistä. Se kokoaa monilta tahoilta solisevia puroja mutta virtaa yhteen suuntaan. Kirjassa kuunnellaan ruumiillisuuden kysymyksiä ja hengellisyyden vastauksia. Se antaa rukoukselle tuttuja sanoja mutta myös uusia ja yllättäviä. Kirjan harjoitukset avaavat tietä syvien lähteiden äärelle.

Kirjan rukoukset ja lyhyet aforismit johdattavat rauhan ja hiljaisuuden hetkiin. Osaa kirjoittajista on inspiroinut kristillisen joogan harjoittaminen, toisia meditointi, kolmansia perinteinen hiljentyminen Jumalan edessä. Keskiössä on hengellinen matkanteko uudella vuosikymmenellä. Rukoileminen on tämän matkan aloittamista.


Olli Seppälä on Kotimaa-lehden pitkäaikainen toimittaja. Hän kirjoittanut yli 20 tieto- ja runokirjaa.

Teoksen muita kirjoittajia ovat mm. Anna-Kaisa Tuomi, Minna Mannert, Jan Ahonen, Risto Kormilainen, Tapio Koivu, Rebekka Naatus, Heidi Sikiö, Freija Özcan ja Kaisa Kariranta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Olli Seppälä (toim.)
Formaatti nid. 168 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Kirjapaja
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Itsemyötätunto
  Itsemyötätunto
  22,90 € OVH: 25,90 €
 2. Matkalla elämääni
  Matkalla elämääni
  16,20 € OVH: 18,00 €
 3. Kätköpaikka, pokkari
  Kätköpaikka, pokkari
  16,20 € OVH: 18,00 €
Copyright 2019