Molli ja maan ääri

18,90 € OVH: 24,50 €
Varastossa
SKU
9789523541184

Molli rohkaistuu astumaan turvallisen rajojen ulkopuolelle.

 

Mollin maailmaan kuuluu oma tuttu talo ja puutarha, sen polut ja portit sekä kiviaita, joka erottaa puutarhan Suuresta metsästä. Se maailma on Mollille juuri sopivan kokoinen. Viime aikoina Mollin katse on kuitenkin yhä useammin hakeutunut kaukana siintävään, salaperäiseen metsään. 

Molli päättää uskaltaa tehdä jotain, mitä se ei ole koskaan tehnyt. Se lähtee kotoaan ja tutusta maailmastaan metsään, aidan toiselle puolelle. Molli pohtii matkallaan koti-ikävää, maailman mittaa ja määrää. Miten läheltä voikaan löytyä suuri seikkailu ja uusi, tuntematon maailma! 

Rakastetun Mollin uusi, liikuttavan lumoava seikkailu antaa lapselle rohkeutta astua kodin turvallisten rajojen ulkopuolelle. Se antaa avaimia koti-ikävään ja itseluottamusta uuden ja vieraan kohtaamiseen. 

- Kotoa lähtiessä tuntee itsensä kovin pieneksi ja palattuaan taas isommaksi. Hassua, että sitä kasvaa ja kutistuu koko ajan, Molli miettii. - Onneksi minulla on aika rohkeat ja viisaat jalat. Noin vain ne veivät minut aidan toiselle puolelle ja osasivat tuoda takaisin kotiin. 

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia rakastettuja kuvakirjoja ja oppikirjoja. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon, ja hänen teoksensa Piki oli vuoden 2016 Finlandia Junior -ehdokkaana.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Katri Kirkkopelto
Formaatti sid. 40 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Lasten Keskus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Sylivauvat - vertaisryhmä äideille
  Sylivauvat - vertaisryhmä äideille
  24,90 € OVH: 28,00 €
 2. Uskon ja toivon kertomuksia lapsille
  Uskon ja toivon kertomuksia lapsille
  Tarjoushinta 12,00 € Norm. hinta 17,00 €
 3. Fanni ja levoton liikeri
  Fanni ja levoton liikeri
  26,10 € OVH: 29,00 €
 4. Roskakasa
  Roskakasa
  18,00 € OVH: 20,00 €
Copyright 2019