• 020 754 2350

Molli ja Kumma

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kirkkopelto Katri
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Lasten Keskus
Formaatti sid. 36 s.

Molli ja Kumma

Rakastetun Mollin kaivattu jatko-osa.

 

TAI
22,00 €

OVH: 24.50 €

Tuotenumero: 9789522888440

Saatavuus: Varastossa


Molli ja Kumma -kirja on lumoavan kauniisti kuvitettu ja valloittavasti kerrottu tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta.

Mollin puutarhaan on ilmestynyt jotain kummallista. Suuret jalanjäljet - tai oikeastaan valtavat! Kuka kumma on tehnyt ne? Onko se joku vaarallinen? Voisiko se vaikka syödä Mollin ja Pikku Sisun?

Selvittäessään kummallisen olennon salaisuutta Molli ja Pikku Sisu joutuvat pohtimaan pelkoa, rohkeutta, kuvitelmia ja ennakkoluuloja. Heidän ystävyytensä joutuu koetukselle. Mollin mielestä Kumma on jotain lumoavaa, mutta Pikku Sisun mielestä olento on pelkkä ruma, iso, vihreä marsu, joka on vienyt hänen parhaan ystävänsä kaiken huomion. Pikku Sisu tuntee olonsa loukatuksi ja hylätyksi. Löytyykö Mollin puutarhasta tilaa kaikille kolmelle?

Molli ja Kumma -kirja nostaa esiin tärkeitä tunnetaitoteemoja perheiden ja lapsiryhmien pohdittavaksi.

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia rakastettuja kuvakirjoja ja oppikirjoja. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon, ja hänen teoksensa Piki oli vuoden 2016 Finlandia Junior -ehdokkaana.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä