Näin johdat varhaiskasvatuksen tiimiä

39,50 € OVH: 43,90 €
Varastossa
SKU
9789523704015

Näin johdat varhaiskasvatuksen tiimiä antaa vastuuhenkilöille työkaluja työyhteisön johtamiseen.

 

 

Näin johdat varhaiskasvatuksen tiimiä

Mitä tiimin johtaminen varhaiskasvatuksessa tarkoittaa? Mitä tiimien johtamisessa tulee huomioida? Miten tiimijohtaja voi tukea moniammatillisten tiimien työtä?

Tiimijohtaja auttaa tiimin jäseniä tekemään yhteistyötä keskenään ja suoriutumaan tehtävässään yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Tiimijohtajan on tarkasteltava kriittisesti tiimin toimintatapoja, mikä vaatii pureutumista niin perusasioihin, kuten toimintaa ohjaaviin asiakirjoihin ja tiimin rakenteeseen, kuin tiimin vuorovaikutukseen ja työskentelymalleihin.

Teos kertoo konkreettisesti, millaisin keinoin tiimin toiminnasta vastaavat henkilöt voivat kehittää omia tiimijohtamisen taitojaan. Hyvä johtaminen tukee paitsi tiimin toimivuutta ja hyvinvointia myös lasten hyvää kasvua ja oppimista.

KT Samuli Ranta toimii yliopistotutkijana Itä-Suomen yliopistossa ja on kysytty luennoitsija. Ranta on aktiivisesti ottanut kantaa varhaiskasvatuksen ongelmakohtiin ja haluaa olla mukana kehittämässä varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa. Tällä hetkellä Rannan tutkimustyö painottuu tiimityön, tiimijohtajuuden ja pedagogiikan ulottuvuuksiin.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Samuli Ranta
Formaatti Nid. 250s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 PS-Kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019