Oulusa koulusa. 60-lukulaisen muistelmat

0,50 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789522883506
Oulusa koulusa on Heikki Palmun muistelmateos, joka avaa fiktion keinoin ikkunat 60-luvun maailmaan, Vanhan valtaukseen, opiskelijapolitiikkaan, kustannusmaailmaan - ja muutosten myllertämään kirkkoon.

Elettiin kesää 1974. Heikki Palmu oli juuri valmistunut ja muuttanut perheensä kanssa Ouluun. Tarkoitus oli aloittaa työ opiskelijapappina, perustaa koti ja juurtua pohjoiseen maisemaan. Tie nousi kuitenkin pystyyn: tuomiokapituli ei suostunut vihkimään aseistakieltäytyjänä tunnettua vasemmistolaista "partajeesusta" papiksi. Ei auttanut kuin laatia yhä uusia anomuksia, odottaa ja yrittää viedä loppuun seuraavan kirjan käsikirjoitusta.

Tässä kehys Heikki Palmun muistelmateokselle Oulusa koulusa. 60-lukulaisen muistelmat, joka avaa fiktion keinoin ikkunat 60-luvun maailmaan, Vanhan valtaukseen, opiskelijapolitiikkaan, kustannusmaailmaan - ja muutosten myllertämään kirkkoon. Tunnelmat ovat kiihkeitä ja kannanotot jyrkkiä. Monenlaisten ristiriitojen paineessa päähenkilö yrittää elää elämäänsä pappina, kirjailijana, puolisona ja isänä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Heikki Palmu
Formaatti sid. 344 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019