Vastarintausko

9,90 € OVH: 26,90 €
Varastossa
SKU
9789522882639
Patrik Hagman kirjoittaa kirjassaan Vastarintausko, miten maailmassa vallitsevaa tehokkuuden, kilpailun, ahneuden ja kuluttamisen kulttuuria vastaan tulisi asettua myös kristillisestä viitekehyksestä käsin.

Patrik Hagman kirjoittaa kirjassaan Vastarintausko, miten maailmassa vallitsevaa tehokkuuden, kilpailun ja kuluttamisen kulttuuria vastaan tulisi asettua myös kristillisestä viitekehyksestä käsin.


Vastarintausko on kirja siitä, kuinka kristittyjen tulisi elää ollakseen merkkinä vaihtoehtoisesta kulttuurista liikakulutuksen ja ahneuden maailmassa. On aloitettava henkilökohtaisesta muutoksesta, joka leviää esimerkin voimalla. Hagman on saanut inspiraatiota alkukirkon kamppailusta Rooman valtakunnan sortoa vastaan. Näiden varhaisten vastarinnan mallien valossa hän antaa kirjassaan Vastarintausko lukijalleen käytännöllisiä neuvoja: Harjoittele kärsivällisyyttä elämällä heikkojen rinnalla. Ole kiitollinen, mutta myös kriittinen. Ota vastuu siitä, miten elät, miten kohtelet toisia ja miten huolehdit ympäristöstäsi.


Patrik Hagman on teologi ja työskentelee Åbo Akademissa. Hän on tutkinut poliittista teologiaa ja varhaista kirkkoa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Patrik Hagman
Formaatti Nid. 143s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Kirjapaja
Copyright 2019