Maltti ja Sinni -tunnekortit

31,50 € OVH: 35,00 €
Varastossa
SKU
9789523703155

Maltin ja Sinnin 30 erilaista tunnetaitokorttia yhdessä lapsen kanssa käytettäväksi, välineiksi tunteiden tunnistamiseen.

Sopivat käytettäväksi niin kouluissa, päiväkodeissa, lastensuojelussa, kerhoissa, harrastuksissa, terapiassa kuin kotonakin.

Tunteista tietoiseksi tuleminen, tunteiden tunnistaminen ja kaikkien tunteiden hyväksyminen ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakennuspalikoita. Tunteiden merkityksen ymmärtäminen ja vaihtelun huomaaminen arjen tilanteissa luovat pohjaa tunnesäätelyn taidoille ja taitavalle käyttäytymiselle.

Tuote sisältää 30 eri tunnetta kuvaavaa korttia, aikuisten keskusteluvihjekortit ja lasten omat ohjekortit. Korttien selkeät ihmishahmot helpottavat tunteiden tunnistamista. Kasvojen ilmeiden lisäksi tukea tunnistamiseen tuovat kehon asennot ja korteissa näkyvä tunnesana. 

KM Maria Matilainen on kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, erityisopettaja ja psykologian aineenopettaja. KM Marjukka Puustinen on kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti ja erityisluokanopettaja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Maria Matilainen, Marjukka Puustinen
Formaatti 30 korttia
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 PS-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Roskakasa
  Roskakasa
  18,00 € OVH: 20,00 €
 2. Kekseliäs karkulainen
  Kekseliäs karkulainen
  16,30 € OVH: 19,80 €
 3. Molli ja maan ääri
  Molli ja maan ääri
  18,90 € OVH: 24,50 €
Copyright 2019