Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö – Keikkakuumetta

21,15 € OVH: 23,50 €
Varastossa
SKU
9789523545373

Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö – Keikkakuumetta on rohkaiseva ja innostava kertomus omien unelmien sinnikkäästä jahtaamisesta. Sadussa seikkailevat rokkitähtieläimet ovat loistava esimerkki siitä, mitä yllättävää elämässä voikaan tapahtua, jos omiin unelmiinsa uskaltaa uskoa. 

Tämä kirja rokkaa!

Arvioitu ilmestymispäivä 1.12.2021.

Rokki-Pupun vasen korva lerppuu, ja ilkeä Tero Orava nakkelee koulussa käpyjä tämän niskaan. Onneksi kaiken keskellä on olemassa paras ystävä Rolli-Pöllö ja yhteinen rakkaus rock'n'rolliin!

Kun Pöpelikkölän koululaisille kerrotaan tulevasta diskosta ja maailmankuulun rockbändin Kirottujen lokkien keikasta, saa Rolli-Pöllö idean: Rokki-Pupun ja Rolli-Pöllön bändin on päästävä heidän lämppäriksi! Unelma saa tuulta pöllönsiipien alle, ja kaveruksilla on viikko aikaa harjoitella keikkasetti kuntoon, miettiä esiintymisasut, levittää keikkajulistetta ympäri Pöpelikkölää sekä suoriutua siinä sivussa opettaja Herra Possusen höpötyshetkisistä. Mutta miten ihmeessä kaktus poistetaan Rollin kurkusta? Kuka töhrii keikkajulisteen ja rikkoo Rokin sikarilaatikkokitaran? Mitä Kirottujen lokkien kitaristi Spläsh sujauttaa Rokin käpälään? Entä saako Pölpötti, pieni hippiäinen, lainkaan suunvuoroa? Kaiken pörhellyksen keskellä Vanhan Pöllön ja Piano-Myyrän kullanarvoiset neuvot auttavat kaksikkoa matkalla unelmiin.

Pete Leppänen on 7-vuotiaana Hanoi Rocksille sydämensä menettänyt unelmiensa seuraaja, joka tarttui yläasteikäisenä kitaraan. Kymmenen albumia, satoja keikkoja ja tuhansia kilometrejä myöhemmin kokemuksia on kertynyt niin koti- kuin ulkomaiden rokkikellareista. Läpimurto jäi saavuttamatta rockin tähtitaivaalla, mutta unelmat löysivät uusia suuntia, joissa mielikuvitus muun muassa tämän kirjan muodossa saa saatella rokkihaaveet maaliin asti.

Paula Mela on järvenpääläinen kuvittaja, jonka kuvittajantaival alkoi kenties jo 6-vuotiaana päättäväisestä tokaisusta: "Musta tulee satukirjan kuvittaja!" Sittemmin päätös unohtui, mutta vähitellen elämä johdatteli kuvitusalalle, ja nykyään Mela tunnetaan nostalgisista ja ilmeikkäistä kuvistaan lukuisissa eri lastenkirjoissa. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Pete Leppänen & Paula Mela
Saatavuus Arvioitu ilmestymispäivä 1.12.2021
Formaatti Sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija Lasten Keskus 2022
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019