Jukka Hukka ja kirjava takki - Ystävällisyys ja toisten huomioiminen

22,50 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789524518345
Jukka Hukka -sarjan kirja ystävällisyydestä ja toisten huomioimisesta.

Jukka Hukka ja kirjava takki -kirjassa käsitellään kiusaamista.

Jukka Hukka odottaa innolla talven tuloa, että saisi laittaa päälleen upouuden kirjavan takkinsa. Kun viimein tulee kylmä, ilkeät otukset tekevät pilkkaa hänen takistaan. Jukka Hukkaa harmittaa.

Hämähäkki rohkaisee Jukka Hukkaa kertomaan tunteistaan jollekulle, johon hän luottaa. Hän saakin huomata, etteivät asiat aina ole sitä, miltä näyttävät. Joskus muiden käytös satuttaa. Silloin vaatii urheutta pysyä omana itsenään ja pitää sydämensä avoinna, mutta siihen pystyessään voi yllättyä iloisesti.

KT Liisa Ahonen on koonnut kirjaan ideoita ja tehtäviä satuun liittyvien tunnetaitojen harjoittelemiseksi lasten kanssa. Kirjan lorut on suomentanut Arja Pikkupeura.

Jukka Hukka -kirjasarjaan kuuluu viisi satukirjaa, jotka on kirjoittanut Avril McDonald ja kuvittanut Tatiana Minina. Kirjat on suunnattu 4—7-vuotiaille. Lorumuotoiset sadut ja niiden rakastettavat hahmot auttavat käsittelemään haastavia tunteita lasten kanssa. Saduissa käsitellään muun muassa rauhoittumista, itsetuntoa, ystävystymistä, ahdistusta, pelkoa ja menetystä.

Lisätietoja
Fyysinen koko 23 x 28,5 cm
Kirjailija / Artisti Avril McDonald, Tatiana Minina
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 PS-kustannus
Copyright 2019