Soiva metsä - Jean Sibeliuksen matkassa, kirja & CD

27,50 € OVH: 30,50 €
Tilattavissa
SKU
9789522882158

Soiva metsä -kirja kertoo kauniin tarinan suuresta säveltäjästä Jean Sibeliuksesta ja hänen musiikistaan. Mukana äänite, jolla soittavat sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian.

Niin pientä kuin suurtakin lukijaa odottaa Soiva metsä - Jean Sibeliuksen matkassa-kirjassa elämyksellinen aikamatka Jean Sibeliuksen maailmaan kuvan, tekstin ja musiikin avulla. Tarinassa ja kirjan aukeamilla soi Sibeliuksen musiikki. Säveltäjän Ainola-kodin maisemissa soivat Kuusi ja Drömmen, Kolin kansallismaisemissa kuuluu Finlandia ja Pielisen aalloilla kimaltaa Impromptu. Eurooppaan matkataan Valse Tristen ja Souvenirin sävelin.

Soiva metsä -kirjan herkkä kuvitus ja teksti ovat Katri Kirkkopellon käsialaa. Sibelius 150 -juhlavuoden kunniaksi tehty kuvakirja lapsille on toteutettu suuren säveltäjämestarin ansaitsemalla tavalla: viimeistä säveltä ja siveltimenvetoa myöten taidokkaasti ja kauniisti.

Ajatus Sibelius-aiheiseen Soiva metsä -kuvakirjaan syntyi tarinallisten koulukonserttien pohjalta. Sibelius-juhlavuonna 2015 sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian esiintyvät yli 100 000 lapselle Suomessa ja eri Euroopan maissa. He ovat myös julkaisseet Sibelius-aiheisen musiikkivideon.


Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia kuvakirjoja ja oppikirjoja. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon.

Lisätietoja
Fyysinen koko 308 x 244 mm
Kirjailija / Artisti Katri Kirkkopelto, Jussi Makkonen , Nazig Azezian
Formaatti Sid. 30 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 7.painos 2023 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Lorukylpy
    Lorukylpy
    12,60 € OVH: 14,00 €
  2. Sateenkaarikala
    Sateenkaarikala
    21,60 € OVH: 24,00 €
Copyright 2019