Huomaa hyvä! Vahvuusvariksen tarinakirja

23,60 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789523700741

Huomaa hyvä! Vahvuusvariksen tarinakirja sisältää 26 tarinaa, joista jokainen kytkeytyy vähintään yhteen luonteenvahvuuteen ja tunnetilaan. Sisältää tehtäviä.

Kaverin ystävällisyys ja myötätuntoisuus auttavat, kun uimaretkellä paarma puree ja sitten vie pyyhkeen. Arviointikykyä ja rohkeutta tarvitaan markiisin ollessa jumissa kreivin ja herttuan välissä, ja kun keksiretken venähtäessä eksytään metsään, näkökulmanottokyky on tarpeen… Variksen siivet kantavat, vaikka joskus hommat menevät pyrstölleen.

Kirja sisältää 26 tarinaa, joista jokainen kytkeytyy vähintään yhteen luonteenvahvuuteen ja tunnetilaan. Kunkin tarinan lopussa on tehtäviä, joiden avulla voi syventää lukukokemusta keskustelemalla tarinasta lasten kanssa sekä vahvistaa lasten vahvuus- ja tunnetaitoja. Tarinat sisältävät myös tehtäviä kielelliseen kehitykseen sekä taito- ja taideaineisiin, jolloin tarinat toimivat alustuksina monenlaiselle mukavalle toiminnalle.

Tarinat sopivat hyvin alkuopetukseen mutta käyvät myös vähän nuoremmille ja vanhemmille. Niitä voi lukea koulussa, päiväkodissa, kotona, mummolassa, kaverilla ja missä vain, missä variksiakin lentää.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lotta Uusitalo, Kaisa Vuorinen
Formaatti sid. 171 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija PS-Kustannus 2021
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019