Huomaa hyvä! Näin ohjaat lasta ja nuorta löytämään luonteenvahvuutensa

35,90 € OVH: 39,00 €
Varastossa
SKU
9789524517003
Kirja esittelee tärkeimmät luonteenvahvuudet ja kertoo, missä niiden käyttöä voi havaita ja miten niitä voi harjoitusten avulla vahvistaa.

Huomaa hyvä! opastaa lasten ja nuorten luonteenvahvuuksien kartoittamiseen ja kehittämiseen erilaisten harjoitusten avulla.

Meistä kukaan ei synny sen paremmin rehellisyyden kuin itsehillinnänkään mestarina, vaan näitä taitoja on tietoisesti kasvatettava. Tulemme vahvoiksi siinä, mitä teemme paljon; heikennymme siinä, mitä teemme vähän. Esimerkiksi itsesäätelykyvyn on todettu ennustavan koulumenestystä älykkyysosamäärää paremmin. Luonteenvahvuuksiin keskittyvä opetus vaikuttaa oppimiseen pitkäkestoisemmin ja johtaa tyydyttävään elämään todennäköisemmin kuin vain tiedolliseen osaamiseen keskittyvä opetus. Alasta tai ajasta riippumatta menestymme vahvuuksiemme avulla.

Lotta Uusitalo-Malmivaaran ja Kaisa Vuorisen kirja Huomaa hyvä! antaa välineet vahvuusopetuksen toteuttamiseen. Kirjassa esitellään tärkeimmät luonteenvahvuudet ja kerrotaan, missä niiden käyttöä voi havaita ja miten niitä voi harjoitusten avulla vahvistaa.

Lotta Uusitalo-Malmivaara, FT, Erityispedagogiikan dosentti, yliopistonlehtori ja
Kaisa Vuorinen, Innostaja, opettaja, kouluttaja, puhuja, tutkija, tietokirjailija, kehittäjä ja tekijä ovat  julkaisseet sarjassa myös kirjan Huomaa hyvä-
Vahvuusvariksen bongausopas sekä Huomaa hyvä-toimintakortit.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Uusitalo-Malmivaara Lotta, Vuorinen Kaisa
Saatavuus Saatavana.
Formaatti nid. 231 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 PS-Kustannus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Copyright 2019