Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin

34,00 €
Varastossa
SKU
9789523601130

Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin on kirja kaikille työelämässä oleville ja sinne suuntaavalle.

Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin -kirja kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen. Kunkin käsiteltävän aihealueen lopussa on pohdintatehtäviä, jotka auttavat lukijaa parantamaan itsetuntemustaantyöhyvinvointiin liittyen. Kirja tarjoaa myös keinoja kuormittavan tilanteen muuttamiseksi sekä tietoa niistä tahoista, joiden avulla saa tukea työhyvinvointiin.

Kirja soveltuu kaikille työelämässä oleville ja työelämään suuntaaville. Kirjaa voi hyödyntää jokainen, joka haluaa kehittää itsetuntemustaan ja työhyvinvointiaan. Etenkin jaksamisensa kanssa kamppaileville sekä uutta suuntaa uralleen hakeville kirja on hyödyksi. Lisäksi terveys- ja hyvinvointialan sekä ammatinvalinnan ja uraohjauksen ammattilaiset voivat auttaa asiakkaitaan kirjan avulla. Myös yritysten henkilöstöhallinnossa kirjaa voidaan käyttää työntekijöiden työntekijätaitojen näkökulmasta.
 
Marjo Pennonen on koulutukseltaan psykologian tohtori ja psykologian ja kasvatustieteen maisteri, minkä lisäksi hänellä on laillistetun psykologin, työterveyspsykologin ja opettajan pätevyydet. Hän on työskennellytpitkään työterveyspsykologina ja on kysytty asiantuntija, kouluttaja ja valmentaja työhyvinvointiin liittyvissä teemoissa. Hän on työskennellyt aiemmin myös ammatinvalinta- ja terveyskeskuspsykologina.
Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Marjo Pennonen
Formaatti Nid. 189s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Duodecim
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019