Seurakunnan luottamushenkilön kirja 2023-2026

29,60 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523545458
  • Osta 10 hintaan 24,90 € /kpl ja säästä 16 %
  • Osta 100 hintaan 22,90 € /kpl ja säästä 23 %

Seurakunnan luottamushenkilön kirja 2023-2026

Tiivis ja ajantasainen tietopaketti seurakuntien luottamushenkilöille. 

Kirjassa olevat artikkelit avaavat päätöksenteon kannalta olennaisia asioita, esim. seurakunnan hallintoa, taloutta, johtamista sekä luottamushenkilöiden ja työntekijöiden yhteistyötä.

Ajankohtaisina teemoina erityisesti yhdenvertaisuus ja kestävä kehitys.

Seurakunnan luottamushenkilön kirja 2023-2026

Tiivis ja ajantasainen tietopaketti seurakuntien luottamushenkilöille. 

Seurakuntien luottamushenkilöt tulevat hyvin erilaisista taustoista. Kirjassa olevat artikkelit avaavat päätöksenteon kannalta olennaisia asioita, esim. seurakunnan hallintoa, taloutta, johtamista sekä luottamushenkilöiden ja työntekijöiden yhteistyötä.

Kirjassa luodaan katsaus myös muihin tärkeisiin ajankohtaisiin teemoihin: Mikä on kirkon rooli kestävän tulevaisuuden rakentamisessa? Miten luottamushenkilö voi luoda oikeudenmukaista kirkkoa? Kuinka dialogia ja avointa viestintää voidaan vahvistaa?

Kirjoittajina on joukko alansa asiantuntijoita: Sari Anetjärvi, Laura Arikka, Elina Hienonen, Anna-Tiina Järvinen, Pasi Perander, Juha Rauhala, Minna Rikkinen, Vilma Saarinen, Juha Tuohimäki ja Jari Visto.

Johdannon kirjaan on kirjoittanut Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo.

 

 

Kaisa Aitlahti on tuusulalainen pappi, joka työskentelee varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan kouluttajana STEP-koulutuksessa. Hän on työskennellyt nuorten seurakuntavaalikampanjoiden ja vaikuttamisen parissa sekä toiminut pitkään luottamushenkilönä kotiseurakunnissaan pääkaupunkiseudulla.

Margit Peltovirta on rovasti ja työskentelee seurakuntien luottamushenkilötoiminnan koulutussuunnittelijana STEP-opintokeskuksessa. Hän on toiminut pitkään luottamushenkilönä sekä kirkossa että Kauniaisten kaupungissa

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kaisa Aitlahti, Margit Peltovirta
Formaatti Sid. 190 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Kirjapaja
Copyright 2019