Aivosi tarvitsevat tauon - Taukokulttuurin elvytysopas

26,10 € OVH: 29,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523701502

Aivosi tarvitsevat tauon - Taukokulttuurin elvytysopas on kirja taukojen tärkeydestä.

Aivosi tarvitsevat tauon - Taukokulttuurin elvytysopas on kirja taukojen tärkeydestä, vaikka olisi miten kiire.

Jätätkö tauot väliin, jos työssä on kiire? Tuntuuko siltä, että lähes aina on kiire ja siksi lipsut jatkuvaan paahtamiseen? Miten pidät tauot, jos työskentelet etänä?

Tutkijat ovat selvittäneet erilaisten taukojen vaikutusta työskentelyyn. He ovat tarkastelleet toisaalta työn kuormittavuudesta toipumista ja toisaalta tauon antamaa buustia kehon ja mielen toiminnalle. Kirja kertoo tieteellisiä perusteluja sille, miksi tauko on tärkeä ja myös tuottava osa työtä. Teos antaa eväät työpaikan taukokulttuurin muokkaamiseen ja haastaa meidät kaikki kehittämään parempaa taukokulttuuria. Tule mukaan uudistamaan taukoja!

Minna Huotilainen on kasvatustieteen professori Helsingin yliopistosta. Hänen tutkimusmenetelmänsä on aivotutkimus, ja hän soveltaa sitä erityisesti oppimisen kysymyksiin. Hän on tutkinut mm. musiikkiharrastuksen ja muiden taito- ja taideaineiden roolia oppimisessa, eri-ikäisten oppimista, oppimista työelämässä sekä optimaalista aivojen huoltamista ja palautumista. Hän on innostunut tutkimustiedon soveltamisesta käytännön elämään jokaisen oppijan ja opettajan hyödyksi.

Lisätietoja
Fyysinen koko 207 x 137 mm
Kirjailija / Artisti Minna Huotilainen
Formaatti Sid. 128s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Tuuma-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019