101 opetusideaa, joita sinun ei tarvitse keksiä itse

37,70 € OVH: 41,90 €
Varastossa
SKU
9789523704657

101 opetusideaa, joita sinun ei tarvitse keksiä itse -teoksen avulla päivität vaivattomasti työkalupakkisi, innostat oppijoita ja välität oppimisen iloa!

Kaikkia opetusideoita ei tarvitse keksiä itse. 101 opetusideaa -teoksen avulla päivität vaivattomasti työkalupakkisi, innostat oppijoita ja välität oppimisen iloa!

Kirjassa kerrotaan, millaisilla yksinkertaisilla pelillisillä ja toiminnallisilla elementeillä voi innostaa oppimaan, millaisin keinoin visailut taipuvat opetusmenetelmiksi ja miten tarralaput voivat toimia kertauksen tukena. Kirjan lukuisat ideat virittävät myös vaikkapa porisemaan, tauottamaan tekemistä ja lajittelemaan tietoa.
 
Ideoita voi soveltaa eri oppiaineiden sisältöjä tukeviksi ja eri ikäryhmille. Mukana on myös monistettavia tuntipohjia ja paperittomaan opiskeluun sopivia vinkkejä.
 
”Jatkuva tuntisuunnitelmien kanssa tuskailu sai minut kokoamaan työuran varrella koluamani ja arjessa testaamani opetusideat. Käytän niitä kaikkia edelleen — ja toivon, että näiden ideoiden avulla sinä pääset helpommalla.”

Terhi Nikkinen on toiminut vuodesta 2000 Kittilän lukiossa psykologian, filosofian ja uskonnon opettajana.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Terhi Nikkinen
Copyright 2019