Uuvuksissa - Kirja sinulle, joka tahdot voimasi takaisin

33,30 € OVH: 37,00 €
Varastossa
SKU
9789524518901

Uuvuksissa

Tämä kirja on työkalupakki, johon voit tarttua, kun huomaat, että voimasi ovat vähenemässä. Se tarjoaa sinulle käytännönläheisen ja arjessa koetellun, mutta myös tutkimukseen nojautuvan mallin, miten voit nousta uupumuksesta ja luoda itsellesi paremmin istuvan elämän. Kirjan avulla opit huomaamaan, milloin sinun on aika pysähtyä tai ainakin hidastaa tahtia ja tehdä tarpeelliset muutokset.

Kirja sinulle, joka tahdot voimasi takaisin.

Puurrat ja pinnistät. Jatkat tekemistä siinä toivossa, että jossain vaiheessa saisit hellittää. Jos ei jouluna niin kesällä viimeistään. Pusket eteenpäin kuin höyryveturi, kunnes tulee päivä, jolloin huomaat, ettei mistään itsesi kannustamisesta tai motivoinnista enää ole hyötyä. Kone ei käynnisty. Mikään ei innosta. Voimasi ovat lopussa. 

Uupuminen verottaa elämää monin tavoin. Se on väsymystä, joka ei hellitä lepäämälläkään. Se saa sinut suhtautumaan kyynisesti niin asioihin kuin toisiin ihmisiin. Uupuneena et jaksa uskoa sen paremmin omiin kykyihisi selvitä työstäsi kuin sen merkitykseenkään. Kurssin muuttaminen on vaikeaa silloin, kun uupumus on alkanut elää omaa elämäänsä. Parasta on tarttua tilanteeseen silloin, kun se vielä on omassa hallinnassa.

Vaikka olosuhteet luovat reunaehtoja elämällemme, ei vastuuta omasta jaksamisestaan voi siirtää kenellekään muulle. Hyvinvointiaan ei voi ulkoistaa. Uupuminen kertoo tarpeesta muutokseen ja uudenlaisten ajattelu- ja toimintatapojen oppimiseen. Se on kriisi, joka syntyy hyvästä syystä. Se on myös kriisi, josta kerran selvittyäsi voit olla ihmisenä vahvempi ja itsenäisempi kuin koskaan. 


Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Liisa Uusitalo-Arola
Formaatti Sid. 247 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Tuumakustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. 50 tapaa oivaltaa onni
  50 tapaa oivaltaa onni
  19,35 € OVH: 21,50 €
 2. 24 pyhimystä pahan päivän varalle
  24 pyhimystä pahan päivän varalle
  19,70 € OVH: 25,90 €
 3. Äidin ikävä
  Äidin ikävä
  24,90 € OVH: 27,00 €
Copyright 2019