Uusi neuvotteluvalta - Saat mitä neuvottelet, et mitä ansaitset

27,90 € OVH: 32,95 €
Varastossa
SKU
9789510443385

Jotkut saavat enemmän kuin toiset. Miksi on näin? Heillä on hyvät neuvottelutaidot.
Uuden neuvotteluvallan avulla opit, mistä neuvotteluissa on kysymys, ja sinusta tulee huippuneuvottelija. 

Jotkut saavat enemmän kuin toiset? Miksi on näin? He ovat hyviä neuvottelemaan.
Uuden neuvotteluvallan avulla opit, mistä neuvotteluissa on kysymys, ja sinusta tulee huippuneuvottelija. 

Neuvottelutaitoja tarvitaan nykyaikana. Työelämä on muuttunut. Neuvottelujen kohteena ovat palkkioiden lisäksi myös työtehtävät jne. Toisaalta elämä on täynnä arkisia neuvottelutilanteita taloyhtiön hallituksen kokouksista autokauppojen tekoon. Uusi neuvotteluvalta kertoo, miten onnistut kaikissa elämäsi neuvotteluissa. 

Sami Miettinen ja Juhana Torkki kirjoittivat vuonna 2008 neuvottelutaidon perusteoksen Neuvotteluvallan. Nyt he ovat päivittäneet oppinsa brexitin, Nokian myynnin sekä milleniaalien esiinmarssin jälkeiseen aikaan Uudeksi neuvotteluvallaksi, jossa sijansa saavat niin Bengt Holmström ja Risto Siilasmaa kuin Trump ja Putinkin. Kirja sisältää selkeät opit eri neuvottelutyyleistä sekä runsaasti uusia neuvottelumestareiden haastatteluja, jotka huipentuvat Martti Ahtisaaren neuvottelutyylin analyysiin. Se opastaa, miten pääset optimaaliseen neuvottelutulokseen ja rakennat itsellesi vankan neuvottelumaineen. 
Sami Miettinen (KTM, MBA) on investointipankkiiri ja neuvottelemisen asiantuntija. Hän on toteuttanut lukuisia kansainvälisiä yrityskauppoja Suomessa ja Lontoossa sekä osallistunut Pörssiklubin naisjäsenyysneuvotteluihin. 

Juhana Torkki (TT) on Suomen kysytyimpiä puhetaidon kouluttajia. Hän on kirjoittanut teokset Puhevalta ja Tarinan valta sekä suomentanut Senecan teoksen Elämän lyhyydestä.
Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Sami Miettinen, Juhana Torkki
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 WSOY
Copyright 2019